Diversen over zebravinken :  The fastest message board... ever.
Alles wat niet onder de overige fora valt. 
Zebravinkje geërfd
Gepost door: Sitara ()
Datum: 02 augustus 2018 09:09

Hallo allemaal.

Ik heb even een vraagje. Mijn oma is vorig jaar in november overleden. Zij had een zebravinkja als huisdier in het rusthuis. Nu heb ik haar zebravinkje bij mij in huis genomen. Het is een super leuk diertje. Alleen, ze is maar alleen. Ik weet dat ze vroeger een mannetje had, maar wanneer die precies is overleden weet ik niet. Ik weet ook niet hoe oud het vogeltje precies is, alleen weet ik wel dat ze niet meer van de jongste is.

Nu was mijn vraag of ik zou kijken voor een ander zebravinkje om erbij te zetten ivm groepsdieren enzo of dat ik het beter zo laat. Ik heb het al eens nagevraagd bij een kweker en die vertelde mij dat het mss beter is om het zo te laten aangezien het wel eens haar einde zou kunnen zijn (ouderdom?). Maar toch, ik weet het niet.

Wat raden jullie aan?

Alvast bedankt

Re: Zebravinkje geërfd
Gepost door: Emma ()
Datum: 13 april 2021 12:25

Hallo,

Ik denk dat je er toch maar een mannetje moet bij zetten, want zebravinkjes alleen zijn zielig. Met een mannetje erbij is het zebravinkje vast ook veel gelukkigerspinning smiley sticking its tongue out!Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.
This forum powered by Phorum.