Diversen over zebravinken :  The fastest message board... ever.
Alles wat niet onder de overige fora valt. 
Hoe verwen ik mijn zebravinken
Gepost door: Mustiii ()
Datum: 29 oktober 2015 14:04

Luister ik heb 2 zebravinken koppels de vrouwtje heb ik al 2Jaartjes rn de man pas 3 dagen hun zijn samen goed bezig maar als ik mijn vinger in de kooi steek vliegen ze rond en rond hor ksn ik ze tam maken ik wil dat ze niet bang van me worden ik voer de man van vier dagen met mn hsnd masr die pop van twee jaartjes lang vliegt weg ik eil ze echt tam maken
Heeft iemand hier een oplossing voor ik wil dat ze juist van me houden

Re: Hoe verwen ik mijn zebravinken
Gepost door: Mustiii ()
Datum: 30 oktober 2015 13:16

Waarom helpt er niemand mij..

Re: Hoe verwen ik mijn zebravinken
Gepost door: Matchmaker ()
Datum: 02 januari 2016 19:25

Zebravinken kun je alleen tam maken als je ze van jongs af aan met de hand voert. Anders is het onmogelijk.
Als je tamme vogels wilt, moet je een papagaai of misschien een agapornide nemen, maar geen zebravinken. Dat ze wegvliegen is normaal, je moet niet anders willen.

Re: Hoe verwen ik mijn zebravinken
Gepost door: erathia ()
Datum: 15 juli 2018 21:39

Tja, veel erbij blijven. Veel rond de kooi blijven, ik blijf er meestal bij zitten totdat ze allebei hun ogen dichtdoen.

Ze komen wel naar je toe als ze een tijd geen eten gegeven hebt, ik heb dat per ongeluk ontdekt toen het eten een keer op was. Ze kwamen echt op me afvliegen en landden zelfs op mijn schouders.

Het is niet echt een manier om ze tam te maken, maar op den duur zullen ze wel meer aan je gaan wennen. Ik had een zebravink die uit mijn hand sla kwam eten, je moest wel helemaal stil blijven zitten natuurlijk. Maar door die ene zebravink durfde degene die heel erg bang was het ook.

Maar evenals, simpelweg de makkelijkste ofterwijl de enigste manier met zebravinken is om ze handtam te maken bij de geboorte.Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.
This forum powered by Phorum.